+ 385 44 635 736
U srcu Novske, Restoran Emilija donosi modernu interpretaciju baštine i tradicije u svakom zalogaju. Naš jelovnik nudi ukusna tradicionalna jela pripremljena od sezonskih, pažljivo odabranih namirnica.
Doručak sa svježe pečenim pekarskim proizvodima predstavlja najljepši početak dana nadahnut starim receptima.
Predjela i glavna jela spajaju rustikalnu slavonsku kuhinju i suvremeni “twist” u prezentaciji i odabiru sastojaka.
Usluga je topla i personalizirana, a naše osoblje s lakoćom prenosi priču iza svakog jela i čaše vina.
Ambijent spaja povijesnu izvornost i suvremen dizajn, uz detalje koji prostoru daju šarm i osjećaj otmjene udobnosti.
Kroasan, brioš, marmelada, med, maslac / Croissant, brioche, marmalade, honey, butter
Pohani kruh, cimet, svježe bobičasto voće, med / Pan-fried brioche, cinnamon, fresh berries, honey
Zobene pahuljice, med, jabuka, suho voće, obično/zobeno mlijeko, svježe bobičasto voće Oatmeal, honey, apple, dried fruit, plain/oat milk, fresh berries
Domaća granola sa suhim voćem i sjemenkama, jogurt, svježe sezonsko voće / Homemade granola with dried fruits and seeds, yogurt, fresh seasonal fruit
Maslac, čokolada, marelica / Plain, chocolate, apricot
Omlet od 3 jaja / 3 egg omelette
Jaja, šunka, kobasica, sir, povrće, gljive / Eggs, ham, sausage, cheese, vegetables, mushrooms
Šunka, švargla, čvarci, sir kozji, sir kravlji, kiseli luk i krastavci, orasi / Ham, svargla, cracklings, goat cheese, cow cheese, pickled onions and cucumbers, walnuts
Slanina, šunka, švargla, kobasica, kulen, čvarci, kiseli luk i krastavci, orasi, sir ovčji, kravlji, kozji, suhi, kuhani, orasi, med, luk chutney, šunka, švargla, čvarci, sir kozji, sir kravlji, kiseli luk i krastavci, orasi, luk chutney / smoked bacon, black forest ham, headcheese, sausage, kulen, cracklings, pickled pearl onion & cornichons), sheep milk cheese, cow milk cheese, goat cheese, condiments, Forest ham, head cheese, craklings, goat cheese, cow milk cheese, condiment
Sezonsko grilano povrće, ječam, kozji sir, preljev od jabučnog octa, meda i ulja / Seasonal grilled Vegetables, Barley, Goat cheese, apple cider vinigrette
File smuđa, krumpir salata i maltagliati tjestenina, umak smeđi maslac, vrhnje, fish perkelt umak / Fillet, with maltagliati, potato foam, fish perkelt sauce
File junetine, fondant krumpir, pečeni ljubičasti luk, tostirani lješnjaci / Beef tenderloin, fondant potatoes, purple onions, roasted hazelnuts
Kuhana govedina, umak žemlja hren / Boiled Beef, root vegetables, kaiser roll & horseradish sauce
Svinjska vratina, ˝Granatirmash˝- krumpir, luk, slanina / Grilled pork neck steak, ˝Granatirmash˝ potatoes, onions, bacon
Pačja prsa s kestenom i ciklom, pečena mrkva (žuta i obična), celer, micro greens Duck breast with chestnuts and roasted root vegetables (beetroot, carrots & celery)
Gulaš od goveđih obraza, pire krumpir, pečeni češnjak / Beef cheek goulash with roasted garlic and mashed potatoes
Pečena janjetina, kelj, krumpir, heljda / Roasted lamb with Savoy cabbage, potatoes, buckwheat
Zapečena cvjetača s koricom od sira i sjemenki bundeve, krumpir, kelj, heljda, pečeni luk i češnjak Roasted cauliflower with cheese-pumpkin seed crust, Savoy cabbage, buckwheat, onions and garlic
12 soba – 12 priča
graničarska prehrana
jelovnik
posebni događaji
priča o malinovcu,
božurima, vrtnoj
bašti
cocktail lista
eventi u vrtu
povijest hotela
vizionarsko nasljeđe
identitet
event najave
reportaže
lokalna zajednica
event najave
reportaže
lokalna zajednica